miercuri, 18 noiembrie 2009

Macrou marinat la cuptor

Pentru reteta avem nevoie de urmatoarele: peste (pentru reteta asta eu folosesc macrou insa merge orice fel de peste), morcov, gogosari in otet, ceapa, otet, ulei, lamaie, cimbru, sare si piper. Se face in felul urmator:
Ceapa si morcovul se taie ca in poza.



Gogosarii se taie julien.



Pestele se prajeste in ulei fara faina sau altceva, doar sare si piper,iar cand e gata se lasa pe un servetel.



Apoi se aseaza pestele in tava si pe rand urmatoarele...



Morcovul taiat rondele



Ceapa taiata solzisori




Gogosarii...



Apoi se adauga feliile de lamaie. Putin cimbru si usturoi granulat vor completa reteta.
Se adauga apoi 200 ml de apa, 200 ml de otet si cam 100 ml de ulei. Am dat cantitatile insa acestea sunt dupa gustul fiecaruia.



Se poate manca dupa 20-30 de minute de "odihna" in cuptor la 200 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

gastronomy and others..