duminică, 10 ianuarie 2010

Papanasi

Cui nu-i plac papanasii facuti ca la mama acasa?
Avem nevoie de: branza de vaci, zahar, esente, faina alba, doua oua (la jumatate de kg de branza).
Branza de vaci se amesteca cu zaharul (eu mereu pun dupa gust, asa ca nu dau cantitati), cateva picaturi de esenta, zahar vanilat un pliculet (daca aveti), aproximativ 5 linguri de faina de grau, un varf de cutit de sare, cele doua oua si se amesteca .




Nu se adauga mai multa faina in compozitie pentru ca o sa aiba gust fad. Daca e prea moale , luati intr-o lingura si dati prin faina apoi formati in palme.
Se prajesc in ulei incins (nu se adauga cand e uleiul rece pentru ca absoarbe mult si se inmoaie).




Se mananca cu dulceata. cu frisca si zahar pudra..combinate sau separat. Enjoy.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

gastronomy and others..