Imi plac foarte mult aripioarele de pui asa ca fac destul de des. In cuptor, crocante cu pesmet sau pe gratar. De data asta le-am facut pe gratar in felul urmator: aripioarele curatate bine se asezoneaza cu sare, piper, praf de usturoi, cimbru si busuioc, se adauga putin ulei si sos de soia. Le-am facut pe gratarul rotund cu capac (din pacate nu am poza dar cred ca fiecare are in casa) si m-am gandit ca merg cu bruschete frantuzesti. Numai ca nu am gasit si am facut cu paine neagra asa: felii de rosii se dau cu sare, piper si busuioc...
Am prajit painea..
Am razuit-o cu usturoi..
Si am adaugat deasupra branza feta, rosiile si condimente daca mai e nevoie. Apoi le-am dat la cuptor pana se topeste putin branza, rosiile se inmoaie si miroase a busuioc.
Le-am mancat cu aripioarele care s-au facut intre timp.
O primavara frumosa.
So simple and delicious!
RăspundețiȘtergeremmmmmmm...che buone!! baci!
RăspundețiȘtergereArata foare bine...bruschetele mai ales pentru mine...Te pup
RăspundețiȘtergere