Eu am avut carne de pui, porc si tot ce vedeti in poza adica: praz, rosii, telina, lamaie, morcov, usturoi, cimbru, busuioc si putin ulei de masline. Le-am lasat la foc mediu cam 20 de minute.
Asta e tot. Nu mai povestesc cum mirosea, de ma gandeam ca fac vecinii coada la usa mea.
Pe aripi de primavara
RăspundețiȘtergere8 Martie lin coboara
Si in a lui privire
Va aduce mult noroc si fericire !Cu drag, Just me:)
Am fost placut surprinsa de mesaj. Multumesc, la fel.
RăspundețiȘtergereUau, ce super arata! mmmm!
RăspundețiȘtergereAi mai incercat si alte retete? Daca da, vreau si eu te rog, ca am o tigaie la fel si am nevoie de idei de retete.
Buna
RăspundețiȘtergereNu eram acasa la mine "obiectul" nu imi apartine dar ma gandesc sa imi iau si eu pentru ca mi-a placut ce a iesit. Nu am gatit dupa o reteta ci dupa imaginatie si pofte de moment asa ca incearca cu incredere legumele preferate, carne si ierburi aromate in orice combinatie vrei.
Multumesc mult de raspuns, asa am sa fac. Aseara am testat cu pipet de pui si conopida si a iesit bunicel, ca trebuia sa le fac rapid, dar acuma as incerca mai multe, cred ca o sa le pun la gramada si vad eu ce iese :)
RăspundețiȘtergeree dry cooker de la top-shop?
RăspundețiȘtergereAm si eu o intrebare : vi s-a intamplat vreodata sa se prinda legumele sau cartofii de tigaia dry cooler?
RăspundețiȘtergereEste dry cooker de la top shop si pana acum nu s-a lipit mancarea.
RăspundețiȘtergere