luni, 1 februarie 2010

Piure de legume

Nu este vreo reteta geniala ci mai mult o idee.
Am lasat la fiert cu sare cartofii taiati cubulete, conopida si cativa catei de usturoi. Dupa ce au fiert bine, i-am scurs si i-am mixat apoi am adaugat smantana si piper. Ca tot veni ideea, piure-ul de cartofi este mult mai gustos daca adaugati si catei de usturoi fierti. Putin ulei de masline si piper si aveti ceva deosebit.



Eu l-am "asortat" cu friptura de cocos la ceaun si un pahar de vin alb.


2 comentarii:

  1. Trebuie sa fi fost foarte-foarte bun
    piureul si singur, d-apai cu friptura
    de cocos in mijloc... Si arata foarte bine
    totul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc de apreciere. Intr-adevar, nu se compara o pasare cescuta la curte cu una din comert.

    RăspundețiȘtergere

gastronomy and others..