marți, 2 martie 2010

Aripioare de pui reloaded

Imi plac foarte mult aripioarele de pui asa ca fac destul de des. In cuptor, crocante cu pesmet sau pe gratar. De data asta le-am facut pe gratar in felul urmator: aripioarele curatate bine se asezoneaza cu sare, piper, praf de usturoi, cimbru si busuioc, se adauga putin ulei si sos de soia. Le-am facut pe gratarul rotund cu capac (din pacate nu am poza dar cred ca fiecare are in casa) si m-am gandit ca merg cu bruschete frantuzesti. Numai ca nu am gasit si am facut cu paine neagra asa: felii de rosii se dau cu sare, piper si busuioc...




Am prajit painea..




Am razuit-o cu usturoi..




Si am adaugat deasupra branza feta, rosiile si condimente daca mai e nevoie. Apoi le-am dat la cuptor pana se topeste putin branza, rosiile se inmoaie si miroase a busuioc.




Le-am mancat cu aripioarele care s-au facut intre timp.




O primavara frumosa.

3 comentarii:

gastronomy and others..