sâmbătă, 13 martie 2010

Ciorba de legume cu smantana

Odata cu venirea primaverii mi s-a facut pofta de o ciorba cu multa verdeata si dreasa cu smantana. Am facut-o asa:
Cartofii taiati cuburi, morcovul dat prin razatoare si o ceapa se calesc in putin ulei apoi se lasa cateva minute la inabusit.



Se adauga apa, sare, o crenguta de cimbru si se lasa la fiert pana au fiert toate legumele. Apoi se adauga borsul acru, taitei de casa, leustean si patrunjel. Se mai fierbe pana taiteii sunt al dente. Delicios.



Smantana se adauga numai dupa ce s-a oprit din fiert si cand ciorba nu este foarte fierbinte.





3 comentarii:

  1. tare bine arata...si langa paine aia prajita si din strachina de lut...ma primesti la masa? eu sunt pe drum oricum :)
    sa ai o duminica superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. Te primesc, cum sa nu? O duminica frumoasa si tie.

    RăspundețiȘtergere

gastronomy and others..