Reteta e potrivita pentru o seara de sambata in compania prietenilor.
Avem nevoie de: sunca presata, ciuperci proaspete, cascaval, o ceapa mica, un catel de usturoi, un cub de unt si ceva marar pentru ornat. Bineinteles si ingredientele pentru aluatul de clatite pe care fiecare il face cum a invatat la mama acasa. Eu il fac asa: doua oua se bat cu putina sare, apoi adaug apa minerala si faina pana prinde consistenta necesara.
Taiem ciupercile...
Si restul ingredientelor...
Se toaca o ceapa mica si se fierbe in apa pana ce aceasta se evapora, se adauga un cub mic de unt si un catel de usturoi tocat. Mai trebuie piper si putina sare (eu am pus boia iute de data asta).
Adaugam ciupercile imediat...
Se lasa pana se evapora lichidul pe care il lasa. Asa...
Se coace clatita pe o parte apoi se intoarce si se adauga (ca in poza sau nu) ingredientele. Se lasa pana se topeste cascavalul, se impatureste in doua si se orneaza cu marar proaspat.
Un detaliu...
bine te-am gasit!
RăspundețiȘtergereMa bucur sa fiu printre voi.
RăspundețiȘtergere