duminică, 18 octombrie 2009

Negresa in doua feluri

Pentru reteta de negresa avem nevoie de: 8 oua (separam galbenusurile de albusuri care le batem spuma), cacao dupa preferinte (eu am pus 4-5 linguri), doua cani de nuca macinata, o cana de faina, o cana de zahar, 1/2 cana lapte, esenta rom, zahar vanilat, un plic praf de copt si ciocolata de menaj pentru decor.
Macinam nuca...




Galbenusurile de oua se bat cu zaharul, se adauga un plic de praf de copt stins cu zeama de lamaie, esenta de rom si zahar vanilat, lapte 1/2 cana, doua cani de nuca, o cana faina si cacao dupa plac. Amestecul se introduce la cuptor aproximativ 25-30 minute la 150 grade.



Dupa ce e copt, acoperim blatul cu albusul batut spuma



Crema de tiramisu (este doar o crema facuta la mixer dintr-un amestec de 250 ml lapte rece si un plic crema tiramisu de la Darling)



Bezeaua in cuptor se lasa pana devine aurie, peste care am ras ciocolata de menaj.



Si gata
Cea cu bezea...



Cea cu crema de tiramisu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

gastronomy and others..