Am ornat cu rosie si putina ceapa si i-am mancat impreuna cu doua oua ochiuri.
duminică, 18 octombrie 2009
Oua si cartofi umpluti
Nu as numi-o tocmai "reteta" ci doar o... imbinare fericia a ceea ce am gasit in frigider la momentul respectiv. Cartofii i-am spalat bine de tot cu o perie si i-am copt in cuptor. Cand au fost gata, i-am crapat pe fiecare dintre ei in mana (se poate folosi o manusa de bucatarie), in care am introdus branza de vaca usor sarata, apoi am reintrodus in cuptor inca 10 min. Bineinteles ca se poate folosi si branza de burduf, telemea sau alta branza sarata.
Am ornat cu rosie si putina ceapa si i-am mancat impreuna cu doua oua ochiuri.
Am ornat cu rosie si putina ceapa si i-am mancat impreuna cu doua oua ochiuri.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu