luni, 2 noiembrie 2009

Un fel de rulada

Reteta asta am "furat-o" de pe unul din blogurile mele preferate. Multumesc.
Avem nevoie felii de paine pe care le putem presa cu un sucitor pentru a deveni mai flexibile. Acestea se ung cu putin unt, se aseaza felii de cascaval, ceva carne semipreparata, frunze de spanac si se ruleaza. Se poate folosi paine alba sau neagra, eu am avut neagra. Bineinteles ca va puteti juca cu orice fel de ingrediente. O sa mai incerc si altceva si revin cu poze.




Dupa cum spuneam se impacheteaza in harie de copt si se preseaza cat puteti de tare dar in acelasi timp cu grija sa nu se rupa.



Apoi in staniol si se da la cuptor 10-15 minute.



Nu am mai gasit o poza in amanunt, sper sa se vada de aici. Pofta.

Un comentariu:

  1. Si eu multumesc de vizite, acum iti citesc si eu creatiile, foarte frumos. Multa bafta in continuare :)

    aphextwinz

    RăspundețiȘtergere

gastronomy and others..