luni, 4 ianuarie 2010

Cascaval pane cu busuioc

Daca v-ati saturat de carne de porc, este o idee buna.
Cascavalul se taie felii cam de 5-7 mm. Conteaza foarte mult si ce fel de cascaval aveti (eu am avut din acela care se topeste mai greu).
Dupa ce l-ati taiat, il dati printr-un amestec facut din oua batute, putin lapte, sare, piper si busuioc uscat. Se dau feliile prin pesmet si amestecul amintit de vreo doua ori si se face in ulei incins.



Apoi se aseaza pe un servetel sa absoarba din uleiul in exces. Va garantez ca busuiocul ii da o savoare deosebita.





6 comentarii:

  1. Are these cuties made with cheese? The texture looks so creamy and smooth.

    RăspundețiȘtergere
  2. Yes, it's cheese. Thank you for the comment. Please check the translation on the right. Greetings from Romania! Sara

    RăspundețiȘtergere
  3. mmmmm, ce bine arata ...de miros nu mai vorbesc,pana aici se simte :)
    bine ai venit in blogosfera ,un an de milioane cu sanatatea si pace si cat mai multe cratite fierband vesele pe foc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei! Vreau si eu din astea... Sunt la servici si mi-e foame :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine te-am gasit Sara!
    Nume frumos,blog frumos si pe gustul meu!
    Felicitari!!!

    La multi ani si An nou fericit!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani! si va multumesc pentru aprecieri.

    RăspundețiȘtergere

gastronomy and others..