duminică, 22 noiembrie 2009

Cod in saramura

Am folosit un trunchi de cod, doua rosii, zeama de lamaie, cimbru, patrunjel, usturoi, sare si pier.
Pestele se spala si se da cu sare si piper si putina zeama de lamaie.



Se unge cu foarte putin ulei si se face pe gratar la foc incins.



Saramura se face in felul urmator: doua-trei rosii se taie marunt si se oparesc in apa cu ceva condimente. Se adauga cimbru apoi se ia de foc, timp in care se adauga o legatura generoasa de patrunjel proaspat taiat fin si cativa catei de usturoi zdrobiti, sare si pier. Se da deoparte si se acopera pestele dupa ce este asezat in farfurie.



Se mananca cald.

Un comentariu:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere

gastronomy and others..