duminică, 22 noiembrie 2009

Tarta cu fructe

Pentu reteta este nevoie de: opt oua, zahar (pe parcurs voi da si cantitatile), cacao, ulei, apa fierbinte, esente si fructe din compot sau proaspete.
Se bate galbenusul cu o cana si jumatate de zahar, se adauga esente si zahar vanilat. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga 8 linguri de ulei si 8 linguri de apa fierbinte. (cate oua aveti, atatea linguri de apa si ulei).
Albusul se bate spuma cu un varf de cutit de sare. Sa iasa mai tare, in timpul mixarii se adauga o lingura-doua de apa rece.








Se amesteca compozitiile si se incorporeaza faina cat sa arate ca o smantana mai groasa.



Se lasa putina compozitie la sfarsit care se amesteca cu cateva linguri de cacao apoi se incorporeaza, se adauga fructele si cateva cubulete de ciocolata si se da la cuptor la 200 grade cam 20 minute sau depinde de cuptor.



Nu a iesit prea spectaculos ca aspect insa a fost pufoasa si buna.



Detaliu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

gastronomy and others..